Maatwerk

Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is, Wij willen jou daar graag bij helpen.

VOORDELEN VAN EEN APP

Waar internet ervoor zorgt dat klanten je vinden, zorgen Apps ervoor dat klanten blijven. Met een App deel je op een makkelijke en snelle manier nieuwtjes, acties en speciale aanbiedingen. Klanten kunnen direct reageren en zijn zo altijd op de hoogte van de meest actuele informatie van jouw bedrijf.

MAATWERK?

Al onze producten zijn altijd maatwerk!
Onder maatwerk verstaan wij specifieke, individuele wensen omzetten naar tastbaar resultaat!

Voor het maatwerk pakket zijn de genoemde prijzen indicatief. Het is immers afhankelijk van jouw wensen en eventuele koppelingen die met jouw bestaande systemen gemaakt moeten worden.

Het tarief bestaat uit een bedrag per maand en een eenmalig bedrag als Startup. Het genoemde Startup bedrag geldt als minimum tarief, de defintieve prijsstelling kan hoger uitvallen afhankelijk van jouw wensen!

Onze specialisten kennen alle mogelijke vormen van koppelingen en samenwerkingsverbanden met externe organisaties en software programma's. Wij kunnen je dus altijd helpen! Komen we er niet meteen uit, geen nood! Wij werken in 2 verschillende tijdzones wereldwijd, dus er is altijd wel 1 specialist aan de slag om jouw App conform jouw wensen af te ronden.

Wij staan garant voor succes en wat we zeggen doen we ook!

Bij Maatwerk gaat het om specifieke, individuele wensen die wij omzetten naar tastbaar resultaat! Onze experts adviseren je graag bij het samenstellen van de meest effectieve App voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op via chat of 073 - 82 00 343.

TARIEVEN

Alle op onze website vermelde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

AppStores

Nadat de App klaar is, moet deze worden gepubliceerd in de AppStores. Voor Google is dit gratis. Voor Apple kunnen er extra kosten bij komen. Sinds 1 november 2017 heeft Apple de regels veranderd waardoor in sommige gevallen klanten zelf een Apple Account moeten aanmaken in iTunes. Dit klinkt ingewikkelder dan het is. Er moeten een aantal kleine stapjes doorlopen worden, waar wij je uiteraard volledig bij helpen en stap voor stap door het proces loodsen. Apple rekent voor het Apple ID wel jaarlijkse kosten van $ 99,- per jaar.